Workshop

Workshop Sharath

6 MORGENKLASSER, 3 PRANAYAMA OG 1 KONFERENCE

Alle som kender til dele af eller hele første serie er velkommen på workshoppen. Workshoppen starter tirsdag 1. august kl. 7 med ledt 1. serie. Se programmet

Sharath vil hver morgen fra tirsdag til søndag i sin rolige og konstante rytme lede os gennem alle vinyasa og asana i henholdsvis 1. og 2. serie, og selvom du ikke har fuldført hele første serie, kan du selvfølgelig være med.

Hvis du vil deltage i klasserne med 2. serie torsdag, fredag og lørdag kl. 8.30, skal du minimum have lært Eka Pada Sirsasana af en KPJAYI autoriseret eller certificeret lærer, se oversigten.  Sharath forbeholder sig ret til at stoppe enhver, der ikke kan udføre en stilling tilstrækkeligt. Det er påkrævet, at du deltager på alle 3 klasser – drop-ind er ikke muligt!

Kontakt Susanna hvis du har spørgsmål til din praksis.

Pranayama-klasserne torsdag, fredag og lørdag er for deltagere på ledt 2. serie. Sharath accepterer kun udøvere, som han finder klar til disse intense sessioner. Du kan tilmelde dig, men vil stadig skulle accepteres af Sharath efter den ledte klasse i 2. serie torsdag. Hvis du tidligere har gjort 2. serie med Sharath og fået instruktioner i Pranayama af ham, så meld dig til. Du vil skulle deltage og betale for alle 3 klasser.

Klasserne finder sted i DGI-byen – se kort.

Se de gode råd til klasserne.

Husk dit adgangskort, som du skal vise hver morgen ved indgangen til salen.

Hvis du kommer med bus og tog kan du finde tider her rejseplanen.dk