Tilmelding

Når vi har modtaget din tilmelding, vil du modtage bekræftelse pr. email fra os, og derefter skal du hurtigst muligt indbetale beløbet på vores bankkonto. Din plads er først sikker, når vi har modtaget din indbetaling.

WE HAVE HAD A FEW REGISTRATIONS NOT RECEIVED. IN CASE YOU DON’T RECEIVE THE CONFIRMATION MAIL IN A FEW DAYS PLEASE WRITE US ON YOGA@ASTANGA.DK

Du afhenter dit adgangskort torsdag 10. august i DGI-byen mellem kl. 15-19, hvor vi vil sidde med et bord og t-shirts klar. Medbring din kvittering for indbetalingen.

Vi vil også slå op her, når adgangskortene er klar.

Når du tilmelder dig, giver du også din accept af og samtykke til, at der under workshoppen vil blive taget foto.

For at kunne deltage på de talte klasser med 2. serie skal du minimun være til Eka Pada Sirsasana, som du har lært af en kvalificeret lærer. Det er også et krav at du deltager minimum 3 dage, altså fra fredag.

Vores design af t-shirts er færdigt, og det fremhæver både Sharathjis besøg i København og hele turen til Europa. Vi har valgt en elegant og behagelig t-shirt, som består af 96% bomuld og 4% elastan. Den er enzymvasket og dermed både blød og strækbar. T-shirten er kun til salg i sort.       

Du kan købe en herre model (til venstre) og en dame model (til højre) Pris kr. 225,-               

Design af Kristian Bache Ruud