Priser & betaling

Prisen for den fulde workshop er 2.500 kroner for 6 klasser og konferencen. Enkelt dage 550kr pr morgenklasse og 250 kr for konferencen.

Pranayama 650kr for alle 3 sessioner. Deltagelse her kun hvis du har gennemført den ledte klasse i 2. serie og er accepteret af Sharath.

Drop-ind til 1. serie – 600dkk kontant eller mobile-pay ved fremmøde kl. 6.30. Der er ingen drop-ind til klasserne med 2. serie, og det er nemmest for os alle, hvis du tilmelder dig og betaler på forhånd.

Tilmeld dig her, også for drop-ind, og når du får bekræftelsen så indbetal hurtigst muligt beløbet på vores bankkonto.

Din plads er sikker, når vi har modtaget din indbetaling. Du skal afhente dit adgangskort i shalaen senest mandag 31. juli mellem kl. 16-19, og medbringe din kvittering for bankoverførselen. Adgangskortet skal vises hver morgen ved indgangen.

Bank-overførsel til:
Astanga Yoga Copenhagen
Danske Bank 3409 konto 10942535.
Husk navn, “Sharath 2017” og dæk gebyr for modtager.
Medbring kvitteringen, når du afhenter dit adgangskort.

Det er muligt at betale direkte på Vesterbrogade med både dankort, mobile-pay (check dit maximum) og kontanter – betaling senest fredag 21. juli.

Ved aflysning efter fredag 21. juli er refusion ikke muligt – ved aflysning før denne dato refunderes det modtagne beløb mod et gebyr for administration på 500 kr.